به فروشگاه اینترنتی بی پرت هوم خوش آمدید!
سوالی دارید!... بپرسید

انواع سبک های دکوراسیون منزل

انواع سبک های دکوراسیون منزل

انواع سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل را با سبک های متمایز برای رسیدن به ایده ال ترین اهداف خود هم راستا با سلیقه تان می توانید دنبال کنید. باید به شما بگویم از سبک روستیک تا سبک صنعتی ایده پردازی های روستایی و مدرن تنها بخشی از صدها سبکی است که در دنیای مدرن امروز در پیش روی شما قرار دارد. در مقاله پیش رو سعی بر آن داریم تا دکوراسیون منزل را با سبک های متمایز به شما عزیزان معرفی کنیم تا از این پس ایده های منحصر به فرد در قاب منزل شما به رخ کشیده شود. با ما همراه باشید اگر می خواهید شما خود صاحب سبک باشید و به صورت تلفیقی به یک سبک بی نظیر دست پیدا کنید.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک مدرن

سبک مدرن یکی از محبوب ترین و در عین حال ساده ترین سبک های است که در دنیای مدرن و پیشرفته امروز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این سبک نور پردازی به صورت طبیعی و بهره گرفتن از عناصر دکوراسیون داخلی با ساده ترین متدها مورد استفاده قرار می گیرد؛ یعنی شما در آشپزخانه هیچ دسته و دستگیره ای را روی کابینت ها مشاهده نمی کنید و این امر یک قاب ساده چوبی را با طراحی به خصوص برای کابینت های شما فراهم می سازد. این سبک با الهام از هنر مدرنیسم در اوایل قرن ۲۰ به وجود آمده است. خانهای ساده فارغ از زرق و برق و استفاده از مصالح طبیعی در پرسه ساخت از مولفه های اصلی دکوراسیون مدرن به شمار می آید. پس به یاد داشته باشید که سادگی اصلی ترین المان در دکوراسیون مدرن محسوب می شود.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک روستیک

اگر به دنبال یک فضای گرم و صمیمی هستید و می خواهید خاطرات نوستالژی خود را در خانه باغ های قدیمی زنده کنید. باید به شما بگویم این سبک پلی است به گذشته که سبب می شود شما به راحتی به یک دکوراسیون بکر و دست نخورده دست پیدا کنید. استفاده از مصالح به شکل طبیعی در دکوراسیون داخلی به گونه ای که حس و حال خانه های کاه گلی قدیمی برای شما زنده می شود در این سبک قابل مشاهده است. به عنوان مثال شما یک میز چوبی پرداخته شده را در سبک روستیک مشاهده نمی کنید بلکه از چوب های طبیعی بدن برش و دست بردن به بافت اصلی آن در دکوراسیون روستیک می توانید استفاده کنید. سبک روستیک ریشه در سنت خانه های روستایی کشورهای فرانسه، انگلیس و کشورهای اسکاندیناوی دارد.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک کلاسیک

سبک کلاسیک یک فضای بسیار شیک و در عین حال رسمی را برای شما طراحی می کند. اگر می خواهید یک چیدمان مرتب و منظم را مشاهده کنید باید به شما بگویم که سبک کلاسیک از شلوغی آشفتگی به دور است. این سبک به هیچ عنوان از مد نمی افتد و شما به صورت مداوم در تمام دوره زندگیتان می توانید برای ایده پردازی از این سبک بهره بگیرید. در سبک کلاسیک عموما از مبلمان چرم چستر استفاده می شود و رنگ های که بسیار در این سبک طرفدار دارد زیتونی و قهوه ای است که بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. سبک دکوراسیون کلاسیک همیشه از رنگ های گرم برای انرژی بخشیدن به فضا استفاده می کند.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک نئوکلاسیک

نئوکلاسیک تمامی ویژگی های مرتبط با دکوراسیون کلاسیک را در بر گرفت است. باید بگویم که نئوکلاسیک یک تغییر مدرن از سبک کلاسیک در دنیای مدرن است؛ یعنی تمامی کسری های مرتبط با این سبک در دکوراسیون های مدرن بر طرف شده است و برای زندگی های امروزی مورداستفاده قرار گرفته است. لوکس بودن و استفاده از وسایل گران قیمت به منظور رسیدن به یک جلوه بصری ویژه از المان های این سبک به شمار می اید. اگر شما طرفدار چیدمان های اشرافی و ویکتوریایی هستید به سادگی می توانید آن را با سبک نئوکلاسیک تلفیق و از آن بهره بگیرید. رنگ پس زمینه این طراحی می تواند به صورت تیره و روشن مد نظر قرار داده شود. در پالت رنگی این دکوراسیون شما می توانید از رنگ های سرد و تیره با قدری رنگ گرم استفاده کنید. در این سبک می‌توانید از انواع ساده چوب، سنگ تزئینی و حتی ترکیب مواد طبیعی با مصنوعات استفاده کنید.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک صنعتی

ایا با بافت کارخانه های تولیدی آشنایی دارید. استفاده کردن از مصالحی که در ساختمان سازی روی آن ها پوشش داده می شود در این سبک بدون هیچ پوشش استفاده می شود. به عنوان مثال شما به سادگی می توانید دکوری یک خانه قدیمی زیر شیروانی را در سبک صنعتی به تصویر بکشانید. از پارامترهای بسیار مهم این سبک رو کار بودن تمامی لوله ها، ستون ها، داکت ها و اتصالات است. این سبک بر خلاف دکوراسیون مدرن هیچ انعطاف پذیری ندارد و شما به سادگی می توانید سطوح فلزی و چوبی را در این ایده پردازی مشاهده کنید. این سبک منوط به قرن ۱۷ میلادی می شود زمانی که دوره انقلاب صنعتی در اروپا شکل گرفت. در دکوراسیون صنعتی شما می توانید یک ساختمان تولیدی صنعتی را به وضوح در دکوراسیون داخلی یک منزل مشاهده کنید.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک سلطنتی هالیوود

اگر به دنبال یک ایده پردازی شیک و لوکس هستید. این سبک در قرن های ۴۰ تا ۶۰ بسیار محبوب بود و در اواسط قرن ۹۰ به آرامی از تب و تاب افتاد. این دکوراسیون بسیار اشرافی و پر زرق و برق بود به گونه ای که نیاز به پارامترهای بسیار زیادی برای ایده پردازی با این سبک بود. برای دکوراسیون کردن به سبک سلطنتی از کریستال و آینه در کنار سطوح درخشان بسیار استفاده می شود تا فضا پر انرژی و لوکس به تصویر کشیده شود. اگر می خواهید بار دیگر این سبک را به تصویر بکشید باید بگویم این سبک شبیه دکوارسیون های سنتی این روزها است و شما می توانید در دنیای مدرن به راحتی با راهنمایی دکوراتیوها از آن بهره بگیرید. تجمل گرایی در دربار پادشاهان و بهره گیری از الیاف های طبیعی برای پرده، فرش و مبلمان اصلی ترین المان دکوراسیون سطلنتی به شمار می آید.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک اسکاندیناویایی

در سبک اسکاندیناویایی سادگی زندگی در کشورهای شمالی را بسیار راحت می توانید مشاهده کنید. این سبک درست شبیه یک اثر هنری است که شما می توانید بافت های تم های رنگی ملایم را به راحتی مشاهده کنید. رنگ های که در این سبک استفاده می شود بیشتر با آیتم رنگی سفید مورد استفاده قرار می گیرد. برای جلوه بیشتر دادن در این سبک از کف پوش ها ودیوار پوش های سفید و پنل های سقفی بزرگ استفاده می شود. در صورت تمایل شما می توانید از رنگ های ملایم کمتری در این ایده پردازی استفاده کنید. در این چیدمان از لوازم دکوری بسیار اندک اما کاربردی در کنار مبلمان با طراحی ساده اسکاندیناویایی استفاده می شود؛ اما باید بگویم نور پردازی به شکل گسترده ای برای وسیع تر جلوه دادن دکوراسیون استفاده می شود. استفاده از آینه های بزرگ و در نظر گرفتن اصل تقارن توجه به متدهای روز دنیا و مد نظر قرار دادن فرش های با تم رنگی ملایم در این تصویر سازی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک معاصر

همان طور که می دانید معاصر به معنای زمان حال است و استفاده از دکوراسیون معاصر در ایده پردازی های سبک معاصر اصلی ترین المان به شمار می آید. در حال حاضر دکوراسیون با سبک ساده و ظرافت زیبا و عدم بهره گیری از نقش و نگارهای زیاد در این ایده پردازی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. یکی از تنها دلایلی که سبک معاصر با سبک مدرن به سختی قابل تشخیص است سادگی این دو سبک است. استفاده از خطوط صاف و بهره گیری از رنگ های خنثی دو پارامتری است که برای سبک مدرن و معاصر بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. در دکوراسیون معاصر شما به راحتی می توانید احساس صمیمیت را که در تمام دوره های تاریخی به یک شکل مورداستفاده قرار گرفته است را مشاهده کنید. استفاده از رنگ های خاکستری و کرمی در کنار رنگ سفید سبب می شود تا دکوراسیون معاصر شما بزرگتر و دلباز تر جلوه کند.

 

سبک های دکوراسیون منزل

 دکوراسیون منزل به سبک سنتی

در دکوراسیون سنتی به جزئیات بسیار توجه می شود. این سبک از تجملات به دور است و شبیه به ایده پردازی روستیک و روستایی مدرن به رخ کشیده می شود. در این سبک از رنگ های تند و شاد بسیار استفاده می شود. شما این امر را می توانید در پنجره های رنگا رنگ و فرش های رنگی پر نقش و نگار به راحتی مشاهده کنید. حتی در سبک های سنتی اروپایی از پارچه های گلدوزی شده ابریشمی برای استر کشی مبلمان استفاده می کردند تا چرخش رنگ در فضاهای سنتی به راحتی قابل مشاهده باشد. لوازم غیر ضروری در این سبک حذف می شود و جای خود را به وسایل کاربردی و مهم می دهد. شما در سبک سنتی انواع بافت ها و انواع تم های رنگی را به راحتی می توانید مشاهده کنید. این امر یعنی توجه به جزئیات استفاده شده در تمام المان های مصرفی که سادگی را در عین زیبابی به رخ می کشاند.
 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک سنتی غربی

در سبک سنتی غربی شما می توانید از المان های مرتبط به دکوراسیون کلاسیک به راحتی استفاده کنید؛ اما این سبک قدری تجمل گرایی کماری را نسبت به سبک کلاسیک در بر گرفته است. در این سبک از پالت های رنگی تیره استفاده می شود. البته رنگ های پر طرفدار و محبوب که بافت های آن به خوبی حس سرزندگی و شادابی را القاء می کند. شما می توانید از پارچه های ابریشمی و گلدوزی شده در این سبک استفاده کنید. باید بگویم در سبک سنتی غربی از خطوط منحنی بر روی سقف ها و دیوارها بسیار استفاده می شود. اروپایی ها بر روی سبک سنتی غربی بسیار حساس هستند. زندگی های فروتنانه از پایه های اصلی این سبک محسوب می شود. میزها و صندلی های کوتاه مربعی شکل و استفاده از تشک به جای تخت خواب بهره گیری از درب ها و پنجره های منیاتوری از المان های اصلی در این دکوراسیون محسوب می شود. تقریبا به سبک های اشرافی و سلطنتی این چیدمان نزدیک است. شما حتی در یک اتاق کوچک هم می توانید این چیدمان را با استفاده از وسایل لوکس و گران قیمت و به نوعی نوستالژی به رخ بکشانید. مبلمان در دکوراسیون فرانسوی با پشتی های منحنی شکل و چوب های حکاکی شده بیشتر با پارچه های گران قیمت ساخته می شوند.
 

سبک های دکوراسیون منزل

 دکوراسیون منزل به سبک محلی فرانسوی

این سبک به دکوراسیون انتقالی بسیار نزدیک است. از سبک شابی شیک و آنتیک فرانسوی در کنار دکوراسیون روستیک برای این چیدمان بسیار استفاده می شود. استفاده کردن از صندلی های دوره لویی پنجم بهره گیری از دکوراسیون به سبک ترکیبی دستجین یا همان گلچین با قطعات هنری در این سبک بسیار کاربرد دارد. رنگ های گرم با طیف های قرمز و طلایی از مهم ترین مصالحی است که در سبک فرانسوی محلی کاربرد دارد. اگر می خواهید به این سبک روی آورید باید بگویم ظروف چینی و رو تختی های سنگین خود را باید از گنجه های قدیمیتان بیرون آورید.

 

سبک های دکوراسیون منزل


دکوراسیون منزل به سبک شابی شیک

این سبک برای کسانی که از دکوراسیون خطی فراری هستند ایده ال ترین گزینه به شمار می آید. اگر می خواهید از لوازم طرح دار و پر گل و نقش و نگار در زمان چیدمان استفاده کنید. باید به شما بگویم یکی از شلوع ترین طرح ها در حال حاضر سبک شابی شیک است. این سبک از دهه ۱۹۸۰ بسیار مرسوم شد به گونه ای که با روود به خانه های ان زمان شما به راحتی می توانستید یک دفتر نقاشی پر رنگ را مشاهده کنید. استفاده از رنگ های پاستیلی با در نظر گرفتن ظرافت و زیبایی در فضا از اصلی ترین المان های است که در این چیدمان مورد توجه قرا رگرفته است. به دلی استفاده از پارچه های توری و ظریف باید بگویم شابی شیک در بین خانم ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. این سبک یک فضای دنج و بسیار خانگی را برای شما به نمایش می گذارد. به طور کلی می توانیم بگویم شابی شیک توازنی بین ظاهر قدیمی و رنگ رفته کلبه های قدیمی و دکوراسیون های کلاسیک امروز را برای شما به تصویر می کشاند.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک ساحلی

در سبک ساحلی شما می توانید با الهام از عناصر بکر طبیعت دست به ایده پردازی بزنید. زیبایی این دکوراسیون برگرفته از نور خورشید و ساحل دریا است. فراوانی نور را شما به راحتی در ایده پردازی ساحلی می توانید مشاهده کنید و این امر با پنجره های سکوریت بزرگ و نمای رو به بیرون با وام گرفتن از نور طبیعی خورشید برای شما فراهم می شود. رنگ های شاد مثل فیروزه ای، سبز و کله غازی در این عناصر دکوری بسیار استفاده می شود تا یک سبک ساحلی به نمایش گذاشته شود؛ مثلا پرده های سفید با برگ های سبز رنگ استفاده از صدف و طناب به عنوان اکسسوری های لوکس این سبک را بسیار جذاب و دل ربا کرده است. سبک ساحلی بیشتر در مناطق آمریکایی و در بخش های که با سواحل دریا در یک راستا قرار دارد به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. یک تراس رو به دریا با پنجره ای آفتابگیر را بدون تردید کمتر کسی می تواند از دنیای مدرن خود خط بزند.
 

سبک های دکوراسیون منزل

 

دکوراسیون منزل به سبک ویکتوریایی

دکوراسیون این اسم بر خلاف اسمش که بسیار اشرافی است بسیار در دسترس است. اگر به دنبال یک ایده پردازی ملایم هستید ویکتوریایی بهترین سبک در این راه برای شما محسوب می شود. در این ایده پردازی استفاده از پارچه های مخمل به شدتت توصیه می شود. همچنین گل های رز طبیعی باید به وفور در طبیعت گردی این سبک مشاهده شود. اگر از لوسترهای شیک بلوری استفاده کنید بدون تردید انعکاس نور ظرافت در طراحی ویکتوریایی را به خوبی به نمایش می گذارد. یکی از باشکوه ترین سبک های که در زمان ملمه بودن ویکتوریا در آمریکاو انگلیس به وجود آمد سبک به خصوص ویکتوریایی بود که به جزئیات بسیار در این طراحی اهمیت داده می شود. استفاده از پارچه های حریر برای پرده ها و فرش های شرقی در کنار مبل های بزرگ با کنده کاری های متمایز از برجسته ترین المان های سبک ویکتوریایی محسوب می شود.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک ژاپنی

سبک ژاپنی ریشه در فرهنگ ژاپن دارد. این سبک به سبک مکتب ذن نیز بسیار نزدیک است. ایجاد تعادل و در نظر گرفتن هارمونی رنگ در فضای داخلی خانه از مهم ترین فاکتورهای دکوراسیون ژاپنی محسوب می شود. در این چیدمان سکوت و آرامش با حذف وسایل دکوری اضافه به منظور رسیدن به یک تمرکز متناسب در نظر گرفته می شود. هر وسیله ای که شما در چیدمان ژاپنی مشاهده می کنید با تفرک دقیق و کارایی بسیار بالا مورد استفاده قرار می گیرد. به هیچ عنوان در رنگ هیا خنثی استفاده شده در چیدمان ژاپنی شما از تجمل گرایی چیزی را مشاهده نمی کنید. حتی استفاده از مصالح ارگانیک برای بیشتر جلوه داده حس آرامش و سادگی در این سبک بسیار کاربرد دارد.
 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک انتقالی

در سبک انتقالی شما به راحتی یک ترکیب متمایز از دکوراسیون مدرن و سنتی را می توانید مشاهده کنید. این دو سبک درست در روبروی یک دیگر قرار دارند اما شما به راحتی می توانید با کمک دکوراتورها یک تضاد متمایز و زیبا را به رخ بکشانید. در سبک انتقالی استفاده از اشکال منحنی برجسته و بزرگ بسیار کاربرد دارد. یکی از ویژگی های این طراحی استفاده هوشمندانه از المان های سنتی است. پالت های رنگی که در دکوراسیون سنتی مورد استفاده قرار می گیرد عموما رنگ هیا خنثی و تک رنگی در طراحی است. برای سقف و کف و وسایل منزل به ندرت طیف های رنگی گسترده را مشاهده می کنید. اگر به دنبال تلفیق کردن سبک ها هستید باید به شما بگویم این ایده پردازی برای رسیدن به یک هارمونی رنگ متناسب و یک ایده پردازی منحصر به فرد بسیار به شما کمک می کند.

 

سبک های دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل به سبک مینیمال

مینیمال یکی از سبک های برگزیده دکوراسیون در دوره ۱۹۶۰ تا دوره ۱۹۷۰ است. با ایجاد تغییرات بسیار گسترده در نقاشی و هنر منیمالیست طراحی خانه ها به سمت این سبک بسیار رواج پیدا کرده است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید وجه تمایز دکوراسیون مدرن و منیمال قدری سخت است؛ زیرا در هر دو طراحی از دکوراسیون خطی و سادگی در طراحی بسیار بهره گرفته شده است. هیچ گونه نور پردازی اضافه یا اکسسوری پر زرق و برق را شما در این سبک مشاهده نمی کنید. این را به یاد داشته باشید که سبک مینیمال نسب به سبک مدرن بسیار ساده تر و کاربردی تر است. حذف تمامی عناصر دکوری اضافه از میان برداشتن تضاد رنگ ها و استفاده از یک تعادل منحصر به فرد از ویژگی های بارز این طرح محسوب می شود.
 

سبک های دکوراسیون منزل

 

دکوراسیون منزل به سبک مونوکروم

اگر افراط و تفریط در رنگ آمیزی را دوست ندارید باید بگویم سبک مونوکروم به سبک تک رنگ شهرت دارد. یکی از ساده ترین پالت های رنگی را می توانید در دکوراسیون مونوکروم مشاهده کنید؛ اما توجه به ریزه کاری ها و جزئیات در این طراحی بسیار قابل اهمیت است. مونوکروم سبب می شود تا فضا بسیار یک نواخت شود و هیچ تنوعی در فضا مشاهده نشود. اگر این امر برای شما خسته کننده است بسته به سلیقه خود می توانید از رنگ های صورتی، نارنجی و آبی در بخش های مرکزی منزل و یا حتی در نقطه کانونی محیط مرتبط با اتاق نشیمن استفاده کنید.

کلام آخر پیرامون دکوراسیون منزل

همان طور که در طی مقاله پیش رو مطالعه کردید بیش از چندین سبک در راستای ایده پردازی متمایز در پیش روی شما قرار دارد. شما می توانید متناسب با نیاز خود و بر اساس ایده پردازی های که تاکنون در این راه برگزیده اید سبک ایده ال خود را انتخاب کنید. در این مقاله تنها بخشی از دکوراسیون های محبوب در سطح جهان به شما عزیزان معرفی شده است و شما می توانید در بخش نظر سنجی سبک محبوب خود را به ما اطلاع دهید تا پیرامون آن مقاله ای برای شما تولید شود. هدف از نگارش این مقاله آشنایی با سبک های به روز و سنتی بود تا شما بتوانید ساده تر دست به ا نتخاب بزنید. امیداست مطالب پیش رو در راستای آشنایی شما با انواع سبک ها مورد توجهتان قرار گرفته باشد و بهترین ها در قاب خانه شما به تصویر کشیده شود.


 

در انتظار شنیدن نظرات و سوالات شما هستیم